OMEGA FISH

     Continuând o tradiție de peste 30 de ani în domeniul prelucrării peștelui la Brăila, brand-ul 100% românesc, Omega Fish, are ca obiectiv principal păstrarea tradiției și în același timp, diversificarea gamei de produse.

 

     Omega Fish este în prezent unul dintre principalii producători de pe piața de pește și preparate din pește, oferind o gamă largă de produse cum ar fi: salate de icre variate, icre sărate nepreparate, specialități de pește afumat, pește marinat și pește sărat, dar și conserve din pește.
     Suntem continuu preocupați de diversificarea gamei de produse, menținând calitatea produselor noastre la standarde U.E., pentru obținerea unor produse de înaltă calitate și pentru păstrarea constantă a calități gustative, materie primă de calitate superioară, ingredient naturale, totul în cadrul unor procese tehnologice verificate, ce ating normele sanitare cu strictețe.

 

     Echipa Omega Fish este una dinamică și profesionistă, formată din oameni mereu dornici de auto-perfecționare, orientați întotdeauna către inovație, cu o experiență bogată și plini de entuziasm.

 

     Portofoliul de produse Omega Fish care alimentează linia Horeca oferă un raport bun calitate/preț, iar respectul pentru consumator este mereu pe primul plan. Încercăm tot mai mult să fim la curent cu preferințele și stilul de viață al consumatorilor și ne adaptăm produsele pentru a oferi oamenilor gustul pe care și-l doresc.